Tiesitkö että lakimies voi tehdä liiketoiminnan tuotoista varmempia ja kuluista pienempiä?

Tosi on. Osaava liikejuristi näkee sopimusten, sääntöjen ja yritysrakenteiden taloudelliset vaikutukset. Etkö haluaisi tehdä ratkaisujasi tietäen mikä on kannattavin toimintamalli?

Keskitymme auttamaan yrittäjiä ja yritysjohtajia saavuttamaan liiketoiminnallisia ja taloudellisia tavoitteita. Erityisen suuren lisäarvon palvelustamme saat yritystoiminnan muutostilanteissa – yrityskaupoissa, yritysrakennetta muutettaessa, sukupolvenvaihdoksissa, toiminnan laajentuessa tai supistuessa merkittävästi. Riskitor on mukana myös arjen tylsinä hetkinä ja auttaa kehittämään yritystä pitkäjänteisesti. Voit riskeerata tavoitteidesi toteutumisen tai varmistaa ne palvelumme avulla!

Ota yhteyttä niin kerromme tai lue blogista lisää mahdollisuuksista joita juridiikka voi tarjota.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

”Yritys vaatii menestyäkseen ympärilleen hyvät yhteistyökumppanit:

1) tilitoimiston,
2) mainostoimiston ja
3) lakiasioihin, verotuksellisiin asioihin ja erilaisien sopimuksien tekoon perehtyneen lakimiehen.

Olen tehnyt yhteistyötä Jaakko Rannan kanssa vuodesta 2007 alkaen ja olen ollut siihen erittäin tyytyväinen. Tehtävien kohteina vuosien varrella on olleet yritysjärjestelyt (yritysostot, sulautuminen yms.), jokavuotiset tilipäätöskeskustelut sekä pitkä oikeusprosessi alv-asioissa verohallinnon kanssa. Asiantuntijan käyttäminen tällaisissa tehtävissä säästää taatusti euroja loppukustannuksissa.”

– Jouni Kanerva, Yrittäjä, Saariselän Keskusvaraamo Oy

Lue lisää referenssejä