Asiakkaat valitsevat Riskitorin erinomaisen osaamisen, ratkaisukeskeisen lähestymistavan ja suuria toimijoita edullisemman toimintamallin vuoksi. Tässä muutamia tyytyväisiä asiakkaita.

Laki.
Huh.. Siinäpä käsite, joka edustaa mielessäni tulkinnan ja monimutkaisuuden verbaalista ruumiillistumaa. Organisaatiomme Merikratoksella on ollut suuren muutoksen kurimuksessa viimeiset kaksi vuotta. Jaakon apu käsitteiden selkokielistämisessä ja toimintaohjeiden laatimisen muodossa on ollut täysin vertaansa vailla tärkeydssään. Suosittelen vilpittömästi Jaakon osaamisen käyttöä yrittämisen solmukohdissa ja miksei jo ennaltaehkäisevässäkin mielessä.
Esko Sillanpää, Toimitusjohtaja, Merikratos Oy
Yritys vaatii menestyäkseen ympärilleen hyvät yhteistyökumppanit:

1) tilitoimiston,
2) mainostoimiston ja
3) lakiasioihin, verotuksellisiin asioihin ja erilaisien sopimuksien tekoon perehtyneen lakimiehen.

Olen tehnyt yhteistyötä Jaakko Rannan kanssa jo vuodesta 2007 ja olen ollut siihen erittäin tyytyväinen. Tehtävien kohteina vuosien varrella on olleet yritysjärjestelyt (yritysostot, sulautuminen yms.), jokavuotiset tilipäätöskeskustelut sekä pitkä oikeusprosessi alv-asioissa verohallinnon kanssa. Asiantuntijan käyttäminen tällaisissa tehtävissä säästää taatusti euroja loppukustannuksissa.”

Jouni Kanerva, Yrittäjä, Saariselän Keskusvaraamo Oy

Olen vuosia toiminut Jaakon kanssa yhteistyössä ja hän on sekä pelastanut meidät pahoista paikoista että auttanut ennaltaehkäisevästi niihin joutumasta mm. sopimusten kautta. Moni riski on jäänyt realisoitumatta omassa sekä kohdeyhtiöideni toiminnassa hyvien neuvojen ansiosta.

Sami Etula, Osaamispääomasijoittaja, Etula Group Oy

Jaakko Rannalta olen saanut nopeasti ja kansantajuisesti apua sekä omiini että yrityksieni juridisiin tarpeisiin.

Veli-Matti Riihimäki, LL, Sosiaali- ja terveydenhuollon sijoittaja

Riskitorin kanssa yhteistyö on ollut vaivatonta, joustavaa ja tehokasta. Alalle poikkeuksellisesti saimme heti aluksi tarjouksen ja suunnitelman juridisen ongelmamme ratkaisemisesta. Ratkaisu toteutui suunnitellusti ja aikataulussa.

Antti Määttä, Hallintojohtaja, Kolarin kunta