Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Riskitor Oy (Y-tunnus: 2592645-9)
Tykistökatu 4
20520 Turku

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Jaakko Ranta
+358 50 3484824
jaakko.ranta (at) riskitor.fi

REKISTERIN NIMI

Riskitor Oy:n viestintärekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Rekisterissä oleva henkilö on joko a) jättänyt yhteystietonsa lomakkeella osoitteessa www.riskitor.fi, b) edustaa yritystä joka on Riskitor Oy:n asiakas tai yhteistyökumppani tai c) muuten ilmaissut suostumuksensa rekisteriin lisäämiselle.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Riskitor Oy:n yleisen markkinointiviestinnän harjoittaminen. Rekisterissä oleville henkilöille voidaan lähettää kohtuullisin väliajoin sähköpostitse tietoa Riskitor Oy:n ajankohtaisista asioista, liikejuridiikasta tai palveluista. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Riskitor Oy saattaa käyttää mainitussa viestinnässä yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Henkilön edustama yritys

TIETOJEN LUOVUTUS, SIIRTÄMINEN JA SUOJAUS

Riskitor Oy ei luovuta tietoja ulkopuolisille. Riskitor Oy käyttää MailChimp -sähköpostipalvelua viestinnässään. MailChimp on Yhdysvaltalainen yhtiö, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja henkilörekisteristä ja sen käytöstä saa rekisteriasioita hoitavalta henkilöltä.


EVÄSTEET

Riskitor-sivusto käyttää evästeitä (”cookies”) sivuston kävijäliikenteen tilastointiin ja analysointiin. Käytämme evästeitä myös käyttökokemuksen parantamiseen sekä mainonnan kohdentamiseen. Eväste on vierailijan selaimelle lähetettävä pieni tekstitiedosto, joka yleensä sisältää anonyymin tunnistenumeron. Vierailijan henkilöllisyys ei käy ilmi evästeiden avulla. Lisätietoja.