Juridiikka on mahdollisuus!

Onko kuvasi juridiikasta tuollainen ahdistava pinkka paperia loputtomine pikkupräntteineen? Unohda ahdistus, Riskitor Oy:n kanssa toimiessa juridiikka on mahdollisuus.

Me tarjoamme pk-yrityksille liiketoiminnan taloudellisten tavoitteiden saavuttamiseen tähtäävän lakipalveluvaihtoehdon. Syyt ostaa ennakoivan liikejuridiikan palveluita ovat:

– saavutettavat kulusäästöt ja lisätuotot
– vältettävät vahingonkorvaukset, tappiot ja riitatilanteet
– varmempi tavoitteisiin pääseminen
– saavutettava ajansääntö

Jokaisessa toimeksiannossamme keskitymme näiden taloudellisten tulosten saavuttamiseen. Näin lakipalvelu muuttuu mahdollisuudeksi. Lakimiehen avulla liiketoiminnan tuotoista voi tulla varmempia ja kuluista pienempiä. Onko yritykselläsi varaa olla hyödyntämättä tätä?

Oikeat asiat, oikeat eurot

Riskitor Oy:ssä ajatellaan juridiikkaa liiketoiminnan kautta, mikä on liiketoiminnalle tärkeää ja mikä on vähemmän tärkeää. Kerromme mihin asioihin kannattaa satsata ja mihin ei. Emme askartele asiakirjoja tai muistioita niiden itsensä vuoksi, vaan ainoastaan silloin kun niillä saavutetaan haluttuja asioita.

Taloudellisen ajattelun lisäksi poikkeuksellisen vahva verotuksen osaaminen antaa meille mahdollisuuden olla valitsemassa taloudellisesti parhaita toimintavaihtoehtoja. Ja kirsikkana kakussa, asiakas saa valita kiinteän projektihinnoittelun ja tuntihinnoittelun väliltä.

Enemmän kuin pykäliä

Homman pihvi on tietenkin siinä, että Riskitor Oy:stä saat hyvää liikejuridiikan osaamista. Sen päälle haluamme tarjota hiukan enemmän. Meille on kunnia-asia, että emme esittele pykäliä vaan toimintavaihtoehtoja. Jotta parhaaseen lopputulokseen päästään, pitää miettiä ihmisten käyttäytymistä, arvottaa asiat euroilla ja sitten sovittaa pykälät näiden mukaan.